Vragen? Wij helpen u graag verder!

0478 850 191
info@gorreeinvorm.nl

                                                                  "Wij denken voor u in gaten in plaats van boren" (Burgers, 2012) ofwel in oplossingen ipv producten                                    

van AA Total Parts naar GORREE IN VORM

Het huidige "Gorree in vorm" is ontstaan uit AA Total Parts in 2006, opgericht door Herman Gorree. CNC bewerken en technische montage was de eerste bedrijfsrichting. Vanwege de slechte economische situatie in 2009 is men gaan verbreden.

Laserjobs en HDlasers

Een 1ste Fiberlaser werd aangeschaft en onder de naam Laserjob gaan lasergraveren van technische onderdelen. Markt onderzoek wees uit dat de vraag naar Fiberlasers in de metaalindustrie voor het identificeren van producten aan het stijgen was. Vooral de vraag naar betaalbare en snel te leveren lasers was voor Herman Gorree voldoende om in te stappen. Heden ten dagen levert HDLasers wekelijks in Nederland en Belgie Turn-Key uit. 

Vereijkens gereedschap slijperij

Vereijkens gereedschap slijperij bv is verworven en overgenomen op 01-01-2013 en is een moderne slijperij met geautomatiseerde belading systemen voor 24/7 productie. Gespecialiseerd in VHM klantspecifieke specials met snelle levertijden (soms binnen 2 uur). Onderhoud slijpen van al het snijgereedschap en HSS zagen slijpen mede verkoop van kinkelder zagen maken de slijperij compleet.

we slijpen voor de gehele industrie. enkele ref. 10 tal VDL bedrijven zoals VDL TIM Hapert, VD Leegte metaal, VDL klima Eindhoven en Belgie, VDL Bus modules

Ons team staat voor u klaar!

 info@gorreeinvorm.nl
0478 850 191 Alle contactgegevens